Зрелищен гимнастически гала спектакъл "Звездна орбита" се проведе в НДК. Символичният домакин на проявата Йордан Йовчев изправи залата на крака с интересно изпълнение на успоредка заедно със своя приятел Юри Кеки от Италия. 

В стилен черен екип Данчо изигра и виртуозно съчетание на земя.

От първите изпълнения на гимнастиците най-големи овации предизвика виртуозното изпълнение на световната шампионка Ванеса Ферари. Тя игра на греда по музика от мегахита на Queen "We will rock you". Тя показа афинитет към британската група на Фреди Мъркюри и изигра съчетанието си на земя по мотиви от песента "Flash".

Алексей Немов, Мариян Драгулеску, Симона Пейчева и още редица звезди на спортната гимнастика, художествената гимнастика, скоковете на батут и акробатиката изтръгнаха аплодисментите на зрителитЙовчев и Кекие.

 Точно в 18 часа Йордан Йовчев започна загрявката си за гала спектакъла „Звездна орбита" в зала 1 на НДК. Носителят на четири олимпийски медала се занимаваше преди това с уреждане на билети и покани за свои близки.

Заедно с най-добрия български гимнастик излезнаха да загряват и доста звезди на световния спорт. Данчо тренираше заедно с Алексей Немов и с половин българката Ванеса Ферари от Италия, която е световна шампионка в многобоя от Орхус 2006.

Заради президента на България Георги Първанов влизането става след щателна проверка и преминаване през скенер.

Сред зрителите е и двукратният олимпийски шампион в кану-каяка Николай Бухалов. В залата има повече от 3000 - 3500 зрители.